fbpx

HVORDAN FÅ TILBAKE GLEDEN OG FRIHETEN I LIVET MED NOEN ENKLE VERKTØY…

Hvis du føler at du har mistet deg selv, du lever ikke det livet du ønsker å leve, du føler deg ikke verdsatt for det du gjør.

Du får ikke sove om natten og du kjenner at det sliter på både kropp og sjel. Da er jeg her for å hjelpe.

Jeg har vært der selv og nå er jeg her for å hjelpe deg med å få en endring i ditt liv.

Når du snakker med meg vil du få oppleve at du blir hørt, sett og verdsatt, du vil bli inspirert, og jeg vil    følge deg fram til målet ditt. Jeg vil gå sammen med deg, holde deg i hånden helt til du når målene dine.

La oss ta en prat en times tid for å finne ut hvilke behov du har og hva du trenger for å oppnå dem.

     HVORDAN ER DET Å JOBBE MED MEG?

Jeg er en pensjonert ingeniør som jobber med salg i et MLM selskap. Siden jeg hører dårlig og har diagnosen ME, hadde jeg noen «stoppere».
Dette påvirket jobbingen min negativt. Jeg har en stund blitt coachet av May Britt,
og jeg opplever May Britt som en flink, tålmodig og behagelig coach.
Jeg bryr meg nå mindre om hørselen, tenker at jeg er en bra nok selger og alt trenger ikke å være perfekt.På det private området er jeg mer avslappet og har opplevd at problemer har ordnet seg. For de som vil ha et mer avslappet og behagelig liv, anbefaler jeg May Britt på det varmeste Einar

Jeg lider av en alvorlig sykdom og ved stress så forverrer den seg. Jeg hadde en lang periode hvor jeg kjente på stresset som bare ble verre og verre, og det føltes og ble synlig på kroppen. Tankene fløy hit og dit og jeg klarte ikke roe ned. Gleden og energien var ikke der lenger og jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme ut av det.
Jeg er så glad jeg traff May Britt som kunne hjelpe meg, gi meg de verktøyene jeg trengte for å komme meg opp igjen. Hun ga meg trygghet, jeg følte at jeg ble sett og hørt og det er noe som betyr veldig mye for meg. I dag gleder jeg meg over hver dag og på de litt tunge og utfordrende dagene bruker jeg de verktøyene som May Britt lærte meg. Dette har gitt meg en helt ny hverdag og sykdommen takler jeg mye bedre nå. May Britt anbefales på det varmeste. Elisabeth

Litt fra min egen historie

Jeg ser på klokken igjen. Den er nå 02.00 og fortsatt har jeg ikke sovnet. Natt etter natt ligger jeg der uten å få sove. Så fort jeg lukker øynene begynner det å sprenge i øyne og hode.

I mange år slet jeg med ikke bare en, men flere helseutfordringer, og det å gå med smerter og søvnproblemer over lengre tid går til slutt utover ikke bare den fysiske ,men også den psykiske helsen.

Det blir vanskeligere og vanskelige å tenke positivt og ikke minst tenke på å være takknemlig for livet i en sånn situasjon.

Jeg følte meg til slutt totalt verdiløs, mislykket som mor, ja som menneske i det hele tatt. Jeg hadde ingen selvtillit og jeg lagde meg massevis av negative tanker om meg selv. Jeg trodde jeg ikke strakk til, var ikke god nok, og til slutt hadde jeg bare lyst til å forsvinne helt.

Jeg skjønte til slutt at for å kunne gi den beste hjelpen til andre som jeg EGENTLIG ønsket måtte jeg også få hjelp selv. Jeg omskolerte meg, fikk hjelp med mye av smertene så neste steg ble å finne ut hvordan jeg skulle få tilbake det livet jeg hadde mistet på veien.

I løpet av den perioden tok jeg utdannelse som coach, fikk virkelig hjelp og verktøy jeg kan benytte i enhver situasjon. Selv om jeg på ingen måte lever «det perfekte livet» hver dag, for det finnes ikke da vi får daglige utfordringer vi må stå ovenfor. Det som er forskjellen fra da til nå er at jeg har de verktøyene som kan brukes hver gang dette skjer. Dette er de samme verktøyene jeg ønsker å gi videre til deg.

I dag lever jeg et fullverdig liv, jeg vil kalle meg stort sett smertefri og min livssituasjon er totalt forandret.

Jeg jobber i dag med mennesker som sliter med det jeg har beskrevet over og etter at de har jobbet med meg i ca. 3 måneder er livet deres snudd og kun til det bedre.

Den samme endringen ønsker jeg at du skal få oppleve fordi du fortjener det.

Du er på rett sted så kjenner du deg igjen i noe av dette så ta kontakt for en gratis og helt uforpliktende samtale.

Det føles kanskje skremmende å skulle foreta en stor endring i livet, men husk, det starter kun med en samtale med meg hvor vi sammen finner ut av hvor du er i dag og hvor du ønsker å være.  Jeg kan garantere deg at du kan være helt trygg på at dette vil bli en god opplevelse for deg.

 ER DU KLAR FOR Å TA FØRSTE STEG MOT EN ENDRING?

                                La oss hoppe i det og snakkes på telefonen om hva slags liv du kan få når endringen har skjedd…               


Dette er for deg som kjenner på at du virkelig ønsker en endring i hverdagen. 

Du har lenge tenkt på at du vil ut av det gamle og inn i noe nytt og bedre.

Dette er ikke for deg som er fornøyd med livet sånn som det er i dag.
Du føler ikke at du trenger noen forandring. Du har nok energi og gleder deg over det livet du har.

BOOK EN GRATIS SAMTALE PÅ KALENDEREN UNDER HER.