fbpx

MIN HISTORIE

Jeg slet i mange år med helseproblemer som igjen skapte ekstra bekymringer og rare tanker om meg selv.

Mine forventninger til dagene ble så store at jeg valgte å unngå hele dagen istedenfor å møte den slik den er. Tankene om «hva vil skje ble så stor at jeg fant ut at det tryggeste for meg var å bli hjemme. Da ville jeg slippe å forklare, føle meg avvist eller at noen skulle se eller tro hvor «mislykket» jeg trodde jeg var. Det jeg gjorde var å unngå situasjoner så jeg slapp å føle meg avvist, da var det bedre å bli hjemme alene. Jeg skapte meg altså den situasjonen jeg fryktet mest og da fikk jeg også bekreftet for meg selv at dette var sannheten.

Jeg ønsket ikke å fortelle til noen hvordan jeg egentlig hadde det, ville ikke vise hvordan jeg hadde det heller. Selvtilliten og selvbilde ble bare dårligere og dårligere. Utad skulle jeg være tøff og var derfor redd for at noen skulle spørre meg om hvordan jeg hadde det. Å være sårbar var noe jeg ikke kunne være, ikke noe sånt skulle vises. Hjemme alene raste jeg over min egen situasjon og hadde mest lyst til å dra «pokker i vold». Var det virkelig sånn livet mitt skulle ende så kunne det like godt skje nå…Det måtte være noe galt med meg, det var nok derfor ingen tok kontakt med meg lenger, og med de smertene som bare økte på, ingen leger ville tro på meg – likevel var det noe i meg som gjorde at jeg kjempet videre.

Til slutt, etter å ha forsøkt absolutt alt av leger og alle «pater» som finnes – trodde jeg, var det en akupunktør som faktisk kunne sende meg videre. Da begynte det å rulle. Jeg omskolerte meg og begynte som friskvernskonsulent med massasje, kursing i stressmestring og foredrag om kosthold.

Dessverre så ble massasje for tungt etter hvert så det ble å gå over til å jobbe som yogainstruktør. Etter noen år med det samtidig som jeg fikk behandling i utlandet ble symptomene mindre og mindre, men alle disse årene med disse plagene hadde dratt med seg mange andre ting i kroppen som gjorde at jeg klarte ikke å jobbe 100% lenger. Uansett, nå hadde jeg mange verktøy jeg kunne bruke, yogaen og meditasjonen hjalp meg veldig mye.

Kjenner du deg igjen i noe som helst fra min situasjon så kan jeg fortelle deg at det finnes hjelp å få.

Jeg fikk meg enda en nesestyver til som gjorde at jeg måtte slutte å jobbe som profesjonell yogainstruktør så har i dag et lite handicap etter et uhell lille juleaften i 2015 og det tok 1,5 år og 4 operasjoner før alt hadde grodd. Da dette skjedde hadde jeg allerede mange verktøy å bruke i enhver situasjon så jeg lot meg ikke trykke altfor mye ned selv om det var fristende og noen tunge stunder ble det.

I mars 2017 kom jeg over noe som både hjalp til at skaden grodde, spenningshodepine forsvant så mye at den plager meg ikke lenger. På slutten av det året startet jeg en ny utdanning og nå jobber jeg som life coach og hjelper andre mennesker til å gå fra en møkka-situasjon til en ønskesituasjon på veldig kort tid. Alt er mulig, og det jeg brukte så mange år på å finne ut av kan jeg nå tilby deg de samme verktøyene jeg har brukt på meg selv.

 

Her kan du sette deg eller legge deg ned og slappe av mens du lytter til denne 2 timers meditasjonsmusikken.