fbpx

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæring gjelder for Kropp & Sjel v/Lundvold og for siden kropp-sjel.no, mailerlite.com, Facebook-sider og Instagram.

BEHANDLINGSANSVARLIG
Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er: Kropp & Sjel v/Lundvold org.nr. 982 414 334. 

Den ansvarlige personen er her May Britt Lundvold
Min kontaktinformasjon er:
May Britt Lundvold: maybritt12@gmail.com, maybritt@kropp-sjel.no. 
Mob. +47 93419470
Virksomheten er fysisk plassert i Norge.
MITT FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG
Personopplysninger som hovedsak er navn, e-post og i noen tilfeller telefonnummer hentes inn for å kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg til å kunne levere bestilte tjenester og produkter samt ha mulighet for å behandle en eventuell klage. Andre personopplysninger kan forekomme. Behandlingsgrunnlaget ligger inn under Art. 6 GDPR Lawfulness of processing.

A) Innhentet gyldig samtykke – les mer
B) Nødvendig for å oppfylle en avtale – les mer
C) Nødvendig for å oppfylle en rettslig plikt – les mer
F) Berettiget samtykke (bruk av databehandler fra eksterne leverandører)

Behandling av personopplysninger vil følge personopplysningsloven / personvern ordningen (GDPR) bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.  

HVA BEHANDLES OG HVORDAN HENTER VI INN DATA
Persondata
Noen personopplysninger hentes inn frivillig, dvs bruker legger igjen personopplysninger slik at jeg kan levere informasjon på e-post, bestilte produkter og tjenester. Andre personopplysninger er jeg pliktig til å hente inn og oppbevare i henhold til gjeldende regelverk. (F.eks regnskapsbilag er lovpålagt i henhold til bokføringsloven). Personopplysninger hentes i hovedsak inn via kontaktskjema på nettsider, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme.

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produkt-sidene.

Kropp & Sjel v/May Britt Lundvold henter ikke inn, registrerer eller behandler sensitive personopplysninger.

Jeg lagrer noen kommunikasjonsopplysninger, det vil si kommunikasjon du sender oss via kontaktskjemaet på nettsiden, e-post, tekstmeldinger, meldinger i sosiale medier eller poster i sosiale medier og eventuelt kommunikasjon via andre kanaler. Jeg behandler disse dataene for å kommunisere med deg og for å holde oversikt over tidligere og pågående kommunikasjon.

DELING AV PERSONOPPLYSNINGER MED ANDRE
Noe deling av personopplysninger er nødvendig (noen også pliktig) for å kunne drifte virksomheten. Det kan være IT leverandører (f.eks webhotell, e-post, regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

Min nettside er hostet av domeneshop. I tillegg benytter jeg Mailerlite.

Jeg benytter anerkjente leverandører og gjør det jeg kan for å undersøke at alle databehandlingstjenester følger GDPR-lovgivningen.

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Jeg tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Jeg benytter kun anerkjente IT leverandører.

INNSYN OG RETTING
I henhold til personopplysningsloven §18 har du krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til maybritt12@gmail.com Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

OPPBEVARING OG SLETTING
I henhold til personopplysningsloven §28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Jeg lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende norske/europeiske lovgivning.
Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon jeg har om deg, med unntak av opplysninger som jeg nødvendig eller er pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven.

Om du på noe tidspunkt ikke ønsker å motta eposter fra meg lenger, klikk avbestillings-link som du finner nederst i hver e-post du mottar fra meg. Ønsker du å bli slettet fra alle registrene send en e-post på maybritt12@gmail.com eller maybritt@kropp-sjel.no

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)
Jeg bruker informasjonskapsler på nettsiden min for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på siden.
I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon – § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler / cookies er jeg pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler (cookies) som benyttes.
Kropp & Sjel v/Lundvold bruker følgende informasjonskapsler:
• Facebook pixel

© May Britt Lundvold – sist oppdatert 25.01.2019